RFTB - salonul profesionist al industriei modei (II)

Autor: fashiongale
Postat la 20 mar 2014

  

 

   O nouă sesiune de contractări pentru industria modei din România va avea loc cu ocazia ediţiei de primăvară a salonului RFTB, 3-5 aprilie 2014. Profesioniştii sistemului vor avea ocazia să vizioneze propunerile brandurilor româneşti şi străine pentru noul sezon toamnă/iarnă 2014-2015.

   Urmărind interesele industriei româneşti, această ediţie a salonului RFTB îşi lărgeşte aria iniţiind noi secţiuni  – STOCK – BRIDE – ACCESSORIES – aşteptându-şi vizitatorii interesaţi de evoluţia sectorului modei. Secţiunea STOCK va oferi posibilitatea valorificării produselor ieşite din sezon, cele destinate outlet-urilor şi altor sisteme de vânzare – online sau direct. BRIDE va fi rezervată tuturor produselor – ţinute de gală, accesorii şamd, destinate evenimentelor speciale. Secţiunea ACCESSORIES  va cuprinde tot sectorul de accesorii fashion.

   Salonul de TENDINŢE va constitui din nou punctul de atracţie al RFTB, pregătindu-se pentru a dezvălui viziunea proaspătă a designului românesc dar şi internaţional, pentru sezoanele care vor urma.
   Dintre expozanţii acestei ediţii, anunţăm participarea deosebită a firmelor SEROUSSI, PRYM FASHION, RISU RIKER. Și
ȋn această ediţie veţi putea viziona standul partenerului RFTB – JOLIDON, un stand special realizat pentru salonul industriei modei româneşti ȋn care veţi putea admira produsele celui mai recunoscut şi apreciat brand românesc de lenjerie şi costume de baie la saloanele internaţionale de profil din capitalele modei.

   Datorita succesului inregistrat la prima editie a RFTB, workshop-urile vor constitui din nou un punct de atractie pentru toti participantii. Informatia la zi este principala arma a rezistentei in special in industria modei, de aceea va propunem continuarea temei de stringenta actualitate - moda online, o tema dezvoltata in editia anterioara alaturi de Mirela Bucovicean de la Molecule F. De data aceasta, la RFTB sunt invitate doua din numele tinere si de succes ale e-commerce-ului – Adriana Ancuta de la TuxedoConfession.com si Andreea Inankur de la AloMoDaShop.ro.

   Fashion e-commerce este un subiect care creste constant pe piata romaneasca trezind interesul atat in randul consumatorilor cat si al producatorilor si al tinerei generatii de designeri, dar si de intreprinzatori. TuxedoConfession.com si AloMoDaShop.ro sunt doua platforme de promovare si comercializare a produselor designului vestimentar romanesc (dar si international – TuxedoConfession.com), a designerilor emergenti, sunt practic spatii online de shopping pentru IT Item'urile sezonului, de la imbracaminte, incaltaminte, accesorii si multe altele.

   Buyerii, producătorii, importatorii, designerii, jurnaliştii şi toţi cei care activează în fashion şi în toate domeniile conexe sunt aşteptaţi la noua ediţie a salonului RFTB – un eveniment specializat de tip “Business to Business” care vă propune o serie întreagă de evenimente conexe – workshop-uri, salon de tendinţe, întâlniri cu specialiştii domeniului. Colecţiile pregătite a fi expuse în cadrul RFTB vor fi pentru sezoanele toamnă/iarnă 2014-2015 (confecţii) şi primăvară/vară 2015 (ţesături).

   Înscrierile la Salonul Profesionist al Industriei Modei au loc până pe data de 28 martie. Expozanţii pot descărca formularul de ȋnscriere direct de pe site-ul www.rftb.ro – sectiunea ȋnregistrare expozanţi. Vizitatorii profesionişti se pot ȋnscrie pe site la secţiunea ȋnregistrare vizitatori / buyeri.

 

fashiongale.ro

Comanda acum!