Lansare de carte: Comunicarea în Modă

Autor: fashiongale
Postat la 27 mar 2014

 

Vineri, 4 aprilie, la ora 13.00, Salonul RFTB va găzdui un eveniment editorial de interes pentru moda din România, lansarea unei cărţi ce se adresează tuturor celor care activează şi se intersectează cu acest domeniu – cartea Comunicarea ȋn Modă de Liana Martin şi Ana Raluca Chiosa. Volumul va fi prezentat audienţei de către criticul de modă Ovidiu Buta.

 

Comunicarea în Modă îşi propune să analizeze modul în care vestimentaţia a contribuit la exprimarea identităţii şi la comunicarea imaginii dorite, dar şi să identifice principalele strategii prin care brandurile de modă realizează comunicarea de brand şi menţin legătura cu consumatorii; un loc aparte îl ocupă jurnalismul de modă şi comunicarea specială pe care o realizează, ca parte integrantă a comunicării media de tip fashion (fashion media comunication).

Liana Martin: A absolvit Facultatea de Chimie în cadrul UBB Cluj, are un masterat în comunicare şi PR la SNSPA şi un doctorat la UAD (Universitatea de Artă şi Design din Cluj) cu tema Comunicarea în modă. Făcând parte din prima generaţie de jurnalişti de modă din România, Liana Martin şi-a început cariera sub mâna celui mai renumit jurnalist din domeniu, Ovidiu  Buta, în cadrul revistei de specialitate Dialog Textil. Colaborarea dintre cei doi continuă şi astăzi, semnând alături de el la cel mai cunoscut site de specialitate, fashionandbeauty.ro. De-a lungul anilor, a mai semnat articole în GQ, în Business Texin, la 121.ro. A realizat lansări de brand, rebrand, campanii de imagine, consultanţă şi PR pentru branduri, emisiuni TV, a făcut parte din echipele de organizare ale celor mai importante evenimente de modă din România.

Ana Raluca Chiosa: Este doctor în Marketing, lector asociat la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi (unde predă disciplinele Marketing, Marketing turistic, Marketing internaţional şi Managementul relaţiilor publice) şi membru editorial al revistelor Issues in Business Management, International Research Journal of Marketing, International Journal of Marketing and Logistics. A participat la conferinţe naţionale şi internaţionale şi a publicat peste 40 de articole academice şi de specialitate. În 2009 a creat fashiongale.ro, platformă online dedicată marketingului şi comunicării în modă, ca suport pentru tema de doctorat-fashion marketing.

 

Pentru comenzi, vă rugăm să completaţi formularul de la Contact.

fashiongale.ro

Comanda acum!