Hotspot Fashion - ediția a II-a

Autor: fashiongale
Postat la 15 sep 2014

În data de 30 octombrie, în Cluj-Napoca, în cadrul expoconferinței de comerț electronic TeCOMM, are loc Hotspot Fashion, eveniment unic în țară și dedicat în întegime segmentului fashion din e-commerce.

Workshopurile și debateurile ediției cu numărul 2 vor atinge subiecte relevante la nivel mondial. Tematicile abordate constituie un mix ideal pentru cei ce dețin magazine online, pentru cei ce colaborează cu acestea și pentru cei ce își doresc o afacere pe această nișă.
Programul va acoperi principalele tendințe de pe acest segment: inovația, zona de m-commerce, se va discuta relevanța conținutului pe diferite medii, diferența dintre text și imagine, give-awayuri și endoresement, folosirea Analytics-ului pentru analizarea trendurilor în setarea KPI-urilor.

Speakerii ediției cu nr. 2 vin din USA, UK, București și Cluj: Colby Hanks, Online Analyst Estee Lauder, Camelia Ganga, marketing Director Fashiondays, specialiștii din spatele Tulemod, aplicație revoluționară cu rădăcini americane, Dragoș Stanca, managing partner Think Digital, Liana Martin, autor cărți și fashion editor fashionandbeauty.ro, Andreea Belțic, owner Alo-Moda, Adeline Cătinaș, owner Cathias Edeline.

Înregistrările se fac pe site hotspotfashion.ro
 

fashiongale.ro

Comanda acum!