Gala UAD 2014

Autor: fashiongale
Postat la 08 iul 2014

   In perioada 28-29 Iunie 2014 a avut loc Gala UAD Fashion Design 2014, o editie speciala care marcheaza aniversarea a douazeci de ani de invatamant de moda la Cluj.

 

   Evenimentul s-a remarcat prin complexitatea organizarii, calitatea colectiilor prezentate si o serie de surprize – de la lansarea parfumului Galei „JUBILEU” Omagiul Galei conceput de parfumierul Octavian Coifan, la numeroasele premii si distinctii oferite de diferiti parteneri, sponsori si jurnalisti de moda. Ajuns anul acesta la cea de-a XX-a editie, evenimentul a devenit o importanta platforma de promovare pentru tinerii absoventi. Acestia au avut ocazia sa-si prezinte colectiile intr-un cadru festiv, in fata a peste 900 de invitati si a celor mai importanti profesionisti din domeniu, bucurandu-se de un feed-back extrem de important pentru un inceput de cariera.

   Anul acesta, Gala UAD Fashion Design a debutat pe 28 iunie cu o expozitie de moda in cadrul Expozitiei Absolventilor UAD la Complexul Expozitional „Expo Transilvania”, unde au fost expuse 8 colectii ale absolventilor de la Licenta care s-au remarcat prin noutatea tehnicilor textile si a materialitatilor propuse, si a continuat pe 29 iunie cu fashion show-ul de pe scena Teatrului National, unde au defilat 24 de colectii (14 de la Licenta, 10 de la Masterat).

   Mai multe detalii aici.

  Imagine foto: Crina Moldovan - colectia CUB

fashiongale.ro

Comanda acum!