ECCO deschide Săptămâna Modei de la Copenhaga

Autor: fashiongale
Postat la 12 feb 2010

   ECCO a deschis Săptămâna Modei de la Copenhaga cu un show adevărat al pantofilor J şi a expus tendinţele noului sezon toamnă-iarnă 2010: încălţăminte cu vârful rotund, culori închise şi tocuri de o înălţime moderată. Toţi pantofii sunt perfecţi pentru uniforma sezonului următor: jeanşii.

   ECCO prezintă patru teme pentru colecţia de toamnă-iarnă 2010, inspirate de natura scandinavă: Apa, reprezintă puritatea cu un strop de tentaţie, Pământul, inspirat din nuanţele nisipului şi din uniformele muncitorilor, Focul, pentru contrastul puternic dintre roşul flăcării şi noaptea întunecată, şi Aerul, care reprezintă minimalism şi simplitate.

   Prezentarea de modă a fost urmată de decernarea premiului Walk In Style, premiu ce aduce un omagiu femeilor care reprezintă o sursă de inspiraţie pentru toţi cei din jurul lor datorită curajului şi entuziasmului de care dau dovadă. Ilona Felicjańska, fost model de talie internatională, a fost premiată în cadrul ceremoniei de la Copenhaga si a primit suma de 33,500 de euro. Felicjańska a decis să o doneze unui centru de reabilitate pentru copiii cu handicap şi mamelor acestora din Polonia.

fashiongale.ro

Comanda acum!