Parteneriatul adidas - Pharrell Williams

Autor: fashiongale.ro
Postat la 27 mar 2014

   adidas anunță parteneriatul pe termen lung încheiat cu starul Pharrell Williams, nominalizat la Oscar și câștigător al premiului Grammy. Prima colecție adidas Pharrell Williams x Originals va fi disponibilă începând cu vara acestui an.

  

   Parteneriatul este o premieră pentru adidas, fiind primul încheiat cu un designer care deține propria companie de produse textile. adidas va folosi materialul textil Bionic Yarn al lui Williams obținut în urma inovatoarei idei “The Vortex Project”, o inițiativă care susține curățarea oceanelor, transformând reziduurile de plastic în ață și material textil. Bionic Yarn va fi folosit în noua colecție Pharrell x Originals de la adidas.

   ”Este o șansă unică să lucrez alături de adidas. De la clasicul trening până la pantofii sport din colecția Stan Smith, adidas a fost mereu pentru mine un etalon. Piesele sale sunt atemporale. Va fi o colaborare frumoasă, atât pentru mine cât și pentru Bionic Yarn”, a declarat Pharrell Williams.

   adidas îi urează bun venit lui Pharrell în familia sa și își dorește o colaborare pe termen lung cu artistul vizionar. 

   ”Suntem încântați să lucrăm cu Pharrell. Are o imagine modernă, care continuă să ne inspire, atât prin munca și talentul muzical cât și prin interesele diverse pe care le are. Își găsește locul perfect în compania noastră inovatoare”, a declarat Dirk Schoenberger, Global Creative Director în cadrul adidas Sport Style Division.

 

Despre adidas

Brand-ul adidas este unul dintre liderii de brand-uri sport din lume. Atitudinea adidas ”all in” stă la baza tuturor inițiativelor de comunicare și ajută la consolidarea legăturii dintre consumatori și brand. Având o abordare bine definită și segmentată, cu o strategie de preț premium, adidas se poziționează ca un brand de top pe toate piețele.

 

Contact:Suzana Roșca

suzana.rosca@adidas.com

0731 027 365

fashiongale.ro

Comanda acum!