Echilibru cromatic cu e.l.f. Cosmetics

Autor: fashiongale
Postat la 12 sep 2013

   În această toamnǎ, este obligatoriu să ai un ten perfect!

 

   Aşa că transformă-ţi faţa într-o pânză netedă şi fără imperfecţiuni cu ajutorul unui primer cu infuzii minerale de la e.l.f. Cosmetics. Acest primer pentru ten, cu acţiuni multiple, va pregăti tenul pentru ca machiajul să fie aplicat uniform şi să se menţină mult timp. Fardul de ochi va avea un aspect mai fin, se va păstra timp îndelungat pe pleoape şi nu se va aduna în pliul ochiului dacă veţi începe pregătirea pentru machiaj prin aplicarea unui primer pentru ochi. 

   Folosind fondul de ten e.l.f. Flawless Finish Foundation, care are o textură mătăsoasă, veţi obţine un ten fără imperfecţiuni.  

   Cu e.l.f.  Eyebrow Stencil Kit puteţi obţine o formă perfectă a acestora. Ceara pigmentată  defineşte şi da formă sprâncenelor, iar pudra cu pigment de culoare le dǎ un aspect perfect arcuit.

SmokeyEyes în nuanţe de maro

   Makeup artiştii ne propun pentru toamna iarna 2013/2014 un machiaj smokey brown eyes. Aşa că vă propunem fardul de ochi mat, cu o textura cremoasa, de culoare maro, care este perfect ca şi bază pentru acest tip de machiaj. Apoi cu fardurile de ochi e.l.f. Flawless Eyeshadow în nuanţe de maro şi cu ajutorul setului de pensule profesionale  puteţi realiza acest machiaj în mare vogă.

   Pentru buze, va propunem să le răsfăţaţi cu un ruj în culorile vinului care se va păstra timp îndelungat şi care va da strălucire acestora. 

   Iar pentru că machiajul să fie complet, nu uitaţi de mascara pentru volum sau poate chiar de genele false si de pudra bronzanta. Păstraţi-va machiajul la fel pe întreaga perioada a zilei cu un produs miraculos şi invizibil, noul spray pulverizator pentru fixarea machiajului de la e.l.f. Cosmetics. Acesta revigorează, hidratează şi netezeşte tenul cu ajutorul unor ingrediente cum ar fi aloe, ceai verde, castravete şi vitamina A, C si E.

   Toate produsele le puteti gasi pe http://www.eyeslipsface.com.ro, iar in aceasta perioada te poti bucura si de oferte speciale.

 

Despre e.l.f. Cosmetics:

   e.l.f. considera ca tehnologia inovativa, ingredientele de calitate si sistemul de livrare extraordinar nu ar trebui sa se limiteze doar la brandurile de prestigiu din domeniu. Fiecarei femei trebuie sa i se ofere oportunitatea de a participa la inovatie, fara a-si sacrifica insa bugetul. Cosmeticele e.l.f. sunt create pentru a imbunatati si a accentua trasaturile fiecareia, nu pentru a le ascunde.

   Lansata indrumarea celebrului make-up profesionist Scott-Vincent Borba, e.l.f. este o companie revolutionara care activeaza in domeniul frumusetii, capabila sa iti ofere o linie de cosmetice de foarte buna calitate, la un pret accesibil.

  

Alina Savu

Tel: 0723623219

pr@web-connect.ro 

fashiongale.ro

Comanda acum!