Carpisa, prezentari de moda la Mamaia si Cluj Napoca

Autor: fashiongale
Postat la 14 aug 2013

   In acest weekend, brandul italian de accesorii Carpisa si-a prezentat produsele in cadrul a doua evenimente speciale: Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei. 

 

   Vineri, 09 August 2013, a avut loc  deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei, ocazie cu care a avut loc o prezentare de moda cu tema “Carpisa, all day long!” in Iulius Mall Cluj Napoca. 

   Manechinele au defilat pe covorul rosu si au aratat, inca o data, ca gentile Carpisa pot accesoriza cu success orice tinuta si ca ele pot fi purtate de dimineata pina seara, in orice loc si cu orice ocazie. 

   Toti cei prezenti la deschiderea celui de al patrulea magazin Carpisa din Romania s-au putut bucura si de muzica buna si distractie cu trupa T Dance din Cluj Napoca, care au prezentat in pasi de dans, cele mai in voga posete italiene.

   Accesoriile Carpisa le puteti gasi in  Baneasa Shopping City si Afi Palace Cotroceni Bucuresti, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj Napoca, dar si online pe www.shoes.ro.

 
Despre Carpisa:

   Carpisa, un brand Italian cu o istorie de peste un deceniu, este leader-ul European pe piaţa de poşete, genţi şi accesorii, cu un număr de  peste 600 magazine în întrega lume. În anul 2012 a fost numit pentru a cincea oara, “Retailerul anului în Italia” la categoria genţi şi accesorii. 

fashiongale.ro

Comanda acum!