AltaIra – fashion poetry

Autor: fashiongale
Postat la 18 ian 2013

  

   ALTAIRA – o noua era, o «alta era» – se doreste a fi un proiect complex care deschide o noua etapa in abordarea domeniilor artistice, un proiect care lanseaza in moda conceptul de fashion poetry.

   Prin contopirea lumii literare cu cea a modei, practic aducand in rezonanta manifestari artistice diferite –AltaIra  arta de a combina artele – lanseaza pe piata fashion lucrari care, prin concept si realizare, sunt apropiate mai degraba de obiectul de arta decat de obiectul de consum, desi fiecare in parte isi dovedeste cu prisosinta utilitatea.

   Primul proiect AltaIra – o editie limitata de accesorii – esarfe:

 

AltaIra – fashion poetry

Imbraca-te in cuvinte ca sa simti cum te invaluie culorile!

 

 

 

   Astfel te indeamna prin versuri extraterestra AltaIra – o fata alba, inalta, subtire, cam stranie, care picteaza in cuvinte, alaturi de pamanteana BonDreams – o fata timida, cuminte, vorbitoare in mii de nuante, ce isi dezvaluie in imagini emotia artistica.

   Fashion poetry sau cuvintele care te imbraca – este un nou concept care se afla la confluenta mai multor manifestari artistice – poezie, fotografie, grafica si design vestimentar, reunind vibratiile acestora pentru a conferi mai multa putere, dar si mai multa sensibilitate, mesajului comun. O imagine vorbeste mai mult decat o mie de cuvinte, dar un singur cuvant poate schimba viata unui om. Impreuna insa pot muta muntii!

   AltaIra – fashion poetry – cinci esarfe – 1st limited edition – transpune intr-o prima serie de accesorii un proiect fashion indraznet care provoaca deopotriva la eleganta vestimentara si rafinament literar. Cele cinci imagini, printate digital pe matase naturala, sunt culese direct din universul fascinant al lui Gaudi. Ele imbogatesc armonia ondulata a liniilor, ce curg intr-o reinterpretare cromatica noua, cu sensibilitatea unor poezii care vin parca «de pe o alta planeta».

   Colectia «Extraterestra» va fi disponibila in aceasta primavara pe www.molecule-f.com

  

   Detalii si informatii suplimentare se pot obtine scriind pe adresa: altaira2012@gmail.com sau pe pagina personala de facebook a «extraterestrei» AltaIra: http://www.facebook.com/altaira2012 sau pagina facebook oficiala AltaIra: http://www.facebook.com/pages/Alta-Ira/324526190991535

   Alte creatii si proiecte pot fi vizionate pe blogul AltaIra: http://altaira2012.blogspot.ro/

 

 

   dimensiuni esarfe 115/115 cm – print digital pe matase naturala.

fashiongale.ro

Comanda acum!